Spring ud sammen med foråret

Nogle vandrere holder pause fra stierne i den kolde årstid. Hvis du stadig ikke er kommet i støvlerne, kribler det garanteret i dig for at komme afsted.

Pause i midt i bøgeskoven ved Gyrstinge. Foto Jens Arrent

En lille gruppe holder pause i bøgeskoven ved Gyrstinge. Foto Jens Arrent

Af: Carsten G. Johansen

Dansk Vandrelaug er i aktion hele året (med mindre en pandemi lukker ned for alle aktiviteter). For en del medlemmer er vinteren deres bedste vandreårstid.

Men der er nok flere, der holder ekstra meget af foråret. Selvom kulden stadig kan bide lidt i kinderne, står solen højere på himlen og skaber en helt anden kulisse for udflugten. Farverne og duftene er anderledes.

Og det er du også.

Du er godt selskab for dine vandrekammerater, ligesom de er det for dig. Det er nu, I springer ud. Ligesom forårets løgblomster er I sprængfyldte med opsparet energi, I kan fornøje omgivelserne med.

Læs også Vi ses derude: 25 på tur med tilmelding 

Helt unikt – ligesom de andre år

For overraskelser kan være hyggelige nok, men der er noget særlig glædeligt ved de oplevelser, man kan forudsige og glæde sig til. Oplevelser, der ligesom juleaften bliver som alle de andre år – men som alligevel altid har deres helt egne, individuelle særpræg.

Når forårets vandreture bliver noget særligt hver eneste sæson, skyldes det de andre glade vandrere, der har det præcis ligesom du.

Både turledere og de øvrige vandrere har glædet sig til foråret med de lysegrønne bøgeskove, og derfor er der langt imellem sure miner, når I begiver jer afsted. Også selvom der stadig er længe til de dage, hvor I kan smide jakken og gå i skjorteærmer.

Find din næste tur i godt selskab via siden med vores corona-retningslinjer

Samtaler og sammenhold

Med Dansk Vandrelaug er du sikker på bunkevis af dejlige naturoplevelser. Nogle af turene ligner dem, du gik med på sidste år. På andre ture oplever du helt nye landskaber.

Det er dejlige og givende oplevelser. Men strengt taget kunne du have planlagt turene på egen hånd.

Til gengæld kunne du ikke planlægge mødet med de øvrige vandrere. Uanset om det er velkendte ansigter eller nye medlemmer, du går sammen med, kunne du ikke have forudsagt eller iscenesat de samtaler, du bliver en del af. Du kunne ikke på egen hånd have planlagt sammenholdet, der knytter DVL’ere sammen på hver tur.

Er du en af de vandrerne, som har været i aktivitet hele vinteren? Eller er du først nu på vej ud ad døren? Uanset hvilken type du er, kan du glæde dig til de næste måneders mange forskelligartede ture med DVL, hvor både anemonerne og DVL-medlemmerne springer ud sammen med foråret.

Læs også Samtaler i bevægelse – kan ikke undgå at røre dig

Emner