Bisserup – Holsteinborg

Denne vandretur går langs kysten til Bisserup Havn, et fint miljø.
Anbefalet af turleder Elsebeth Håkonssen

Bisserup. Foto Karen Schmolke

Bisserup. Foto Karen Schmolke

Fra havnen går vi ad Kirkestien i Strandskoven til Holsteinborg. Her kan man finde skibe skåret i de ældste bøgetræer. Herefter går vi ind i Strandskoven og følger Kirkestien til Holsteinborg. Her ser vi de åbne vidder til Ormø og Glænø. Der er offentlig adgang til Holsteinborg Park. H.C. Andersen besøgte Holsteinborg ca. 30 gange og skrev enkelte eventyr under opholdene. Der er 2 mindestuer på Holsteinborg Gods som er bevaret som da H.C. Andersen boede der. Disse stuer kan besøges i juli og august måned med en rundvisning der også omfatter kirken, for et lille beløb i entre.

Turen er på 8 km og kan downloades fra ViewRanger under Short Code elsebtvh0001