Generalforsamling 2020

Ny formand og nyt medlem af bestyrelsen

Karen Schmolke. Foto Lars Jørgensen OPLEV

Karen Schmolke. Foto Lars Jørgensen OPLEV

Ny formand

Jeg takker for valget til formand for vores afdeling og for jeres tillid til mig. Jeg vil arbejde til gavn for afdelingen og fortsat styrke samarbejdet mellem nord og syd i samme gode ånd som hidtil. Jeg vil gøre mit bedste for at være en god formand for turledere såvel som for medlemmer og vil fortsat glæde mig over at møde jer på vandreturene, hvor I altid er velkommen til at komme med forslag og ideer.

 

Vagn Johansen
Vagn Johansen

Nyt bestyrelsesmedlem

Bestyrelsen er glade for at kunne byde velkommen til Vagn Johansen som nyt medlem af vores bestyrelse. Vagn bor i Sydsjælland og er tidligere formand for Vestsjælland og er en stor kapacitet. Vagn skal også være turleder især med ture på Lolland-Falster.  Vagns speciale er langture og han vil tilbyde lange ture om lørdagen – et par ture i kvartalet med planer om at gå Sydsjælland rundt ad Sydsjællandsleden i øst og i vest. Disse ture vil være op til 25 km.

Du kan læse mere om generalforsamlingen på linkene nedenfor.

Referat Generalforsamling 01.08.2020

Årsberetning for 2019

Coronatiden