Husk generalforsamlingen 19.6

H.C. Andersensvej 24, 4700 Næstved kl. 15.00 - ca. kl. 19.00.

Generalorsamling

Dagsorden ifølge vedtægterne. Mød op og vær med til at præge afdelingen og dermed dens fremtidige arbejde. Evt. forslag fremsendes 14 dage før til karen.schmolke@outlook.dk. Tilmelding via hjemmesiden evt. med sms til Karen Schmolke 29275582.

Hvis generalforsamlingen på grund af corona situationen bliver udskudt vil dette samt ny dato blive meddelt på hjemmesiden og i nyhedsbrevet.

Sted: H.C. Andersensvej 24, 4700 Næstved kl. 15.00 – ca. kl. 19.00.
Kun for medlemmer af DVL Storstrøm.

Se dagsordenen her:

Generalforsamlingen er underlagt de gældende corona restriktioner for forsamlinger. Ved kulturelle aktiviteter, herunder generalforsamlinger, skal deltagerne sidde på faste pladser med retning mod en oplægsholder, og man skal bære mundbind, undtagen når man sidder ned. Endvidere skal man kunne fremvise coronapas enten som

  • vaccinationspas – gyldigt 14 dage efter første vaccination
  • negativ test, der højst er 72 timer gammel
  • tidligere påvist Covid

Imidlertid stiger det indendørs forsamlingsforbud den 11/6  til 100, og ved den lejlighed kan det godt være, at myndighederne går bort fra kravet, om at man skal sidde på række (måske, iflg. oplysning corona hotline).

Efter generalforsamlingen vil afdelingen tilbyde en mindre servering tilpasset corona forholdene.