Julens og nytårets topbillede

Vintersolhverv, jule- og nytårshilsen.

Vintersolhverv.

Det aktuelle topbillede er ikke fra nogen vandretur i vores område. Billedet er taget fra vores hjem i Kraghave nord for Nykøbing Falster, kort efter solnedgang den 21 december 2021 – VINTERSOLHVERV.

Jeg vil med dette billede gerne illustrere, at vi nu går mod lysere tider, og håber at dette også kommer til at gælde i overført betydning, at vi forhåbentlig i løbet af det kommende år lærer at leve med og håndterer de udfordringer, som diverse sygdomme giver os i øjeblikket. Jeg tror personligt ikke på, at Corona – Covid-19, eller hvad vi måtte vælge at kalde det, vil forsvinde igen. Jeg håber og tror derimod på, at vi bliver nødt til at finde en måde at leve med det, uden at vi hele tiden skal lukke hele eller dele af samfundet ned. Vi har i rigtigt mange år levet med influenza og affundet os med, at et stort antal mennesker hvert år er døde af dette. Ved hjælp af vacciner, som hele tiden må tilpasses de aktuelle mutationer, må vi også kunne lære at styre os igennem kommende vintres sygdomsudbrud.

DVL Storstrøm Afdeling ønsker alle en glædelig jul og et godt, lykkebringende og sygdomsfrit nytår.

Steen Henriksen,næstformand i Storstrøm afd.