Kløverstivandretur i Rødvig

Østsjællandsgruppen indbyder til en vandretur på Kløverstierne i Rødvig påskelørdag, den 16 april kl. 11.

Flintovnen Rødvig. Foto Karen Schmolke

Flintovnen Rødvig. Foto Karen Schmolke

Nu er Østsjællandsgruppen blevet en realitet med 4 turledere. Der bliver ture hver anden uge – i første omgang om torsdagen, men fra juli flyttes turene til lørdag. Turene skal foregå forskellige steder på Østsjælland og bliver på 10-15 km med start kl. 10. Første tur bliver torsdag den 2. juni ved Jomfruens Egede og Lystrup.

For at præsentere os selv vil Østsjællandsgruppen indbyde til en vandretur på Kløverstierne i Rødvig påskelørdag, den 16 april kl. 11.

Man kan vælge mellem to ture: Først en 2-i-en tur; ”Bystien” (grøn rute) på 2,8 km, som viser Rødvigs historie. Den fortsætter direkte over i ”Junglestien” (blå rute) på 5 km gennem vildnis og byudvikling. I alt 7,8 km. (Det er muligt at stoppe efter Bystien.)

Eller man kan vælge ”Klintestien” (rød rute) på 7,8 km, som går langs klinten, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, til Boesdals Kalkbrud og Ll. Heddinge.