Til nye medlemmer

Kære nye medlem af DVL-Storstrøm

Vi vil gerne byde dig velkommen som medlem i Dansk Vandrelaug Storstrøm. Vi er en aktiv forening, som har et bredt udbud af vandreture, både for de, der kan lide at gå langt og de der gerne vil gå korte ture.

Vores vandreture ligger fortrinsvis i weekender, enten lørdag eller søndag. Disse er af meget varierende længder. På disse ture er der tradition for, at vi byder på boller med ost og syltetøj i den første af pauserne. Kaffen har du selv med, ligesom madpakken til frokostpausen.

I forårs-, sommer- og efterårsmånederne har vi desuden hver anden torsdag formiddag en kort tur på 5 – 7 km i roligt tempo. De kaldes ”torsdagsture”, her skal du selv medbringe al forplejning.

I sommerperioden har vi også korte aftenture.

Vi har tradition for (mindst) én gang om året at arrangere en weekendtur (fredag – søndag) lidt længere væk i landet.

Som medlem modtager du 6 gange om året bladet VandreLiv med spændende artikler om vandring og vandreudstyr samt oversigt over alle afdelingernes ture.

Som medlem har du adgang til attraktive rabatter på vandreudstyr og vandrebeklædning hos en række butikker og internetforhandlere, samt på ophold på udvalgte hoteller, højskoler og campingpladser. Alt dette kan du også læse om på på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk.

Vi vil gøre hvad vi kan for at du kan føle dig velkommen i afdelingen, og vi håber at se dig på rigtig mange ture.
Med venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen
Dansk Vandrelaug Storstrøm