Top-vindere i februar

DVL tilbyder året rundt flere tusinde vandreture. Siden nytår har de 87 heraf været top-ture og mere end 250 nye top-ture er allerede nu indskrevet i turkalenderen for 2020.

Så er vi klar til at fejre februar måneds top-vandrere. Igen har der været travlt med at indtaste ture på  Top-konkurrencesiden. Siden den 1. januar har 10 deltagere været på over 5 topture. 6 deltagere er kommet over de sammenlagt 400 m.

Vore samarbejdspartnere har været gavmilde og doneret en masse dejlige gavekort og andre præmier til DVL. Hver måned trækker vi lod mellem månedens top-deltagere.

Vindere i februar 2020:

Fjeld og Fritid          600 kr   Jes Fredhøj
Vandreshoppen.dk 125 kr    Carsten Kjerumgaard
pro-outdoor.dk       300 kr    Eva Jakobsen

En samlet liste over alle vindere finder du på Top-vindersiden. De heldige vil få gavekortene tilsendt i løbet af den kommende uge.

Der er fine præmier til den, som ved projektets afslutning i december 2020 har deltaget i flest Top-ture samt til den, der er kommet sammenlagt højest op. Friluftsland har doneret gavekort på 3.000 kr. samt nogle rygsække til andre særpræmier.

For børn er der en introduceret en særlig topkonkurrence, hvor der trækkes en vinder efter hvert kvartal; januar-marts, april-juni, juli-september og oktober-december.

Kom på toppen med DVL