Vandrernes Dag 2020 i Region Nordjylland

Kom på toppen med Dansk Vandrelaug. Den 20. september fejrer vi Vandrernes Dag og holder åbent hus, så du ganske gratis kan gå med på vores guidede vandreture. Tag med på tur i Region Nordjylland.

Hirtshals Kløverstivandredag

På tur på kløverstien ved Hirtshals.

Vandrernes Dag 2020 går med temaet På toppen med Dansk Vandrelaug. Det er din genvej til at komme på toppen i et år med mange udfordringer.

Tag gratis med på Vandrernes Dag
Det gør dig godt!

– Jeg glæder mig, hver gang vi skal ud og vandre sammen. Især i disse coronatider er det værdifuldt at komme ud under åben himmel, langt væk fra hjemmets fire vægge.

– Snakken går på kryds og tværs iblandt nye og gammelkendte vandrevenner, og i år får vi jo masser af opture og højdepunkter med i købet, siger Christian Lauritzen, turleder og formand for Gentofte Afdeling.

Her byder Aalborg og Viborg Afdeling velkommen udenfor til Vandrernes Dag:

Turtitler med en meterangivelse markerer rutens højeste punkt målt i meter over havet (moh).

Hirtshals

Mødestedet er Hirtshals Station kl. 14, hvor en dejlig 7 km lang tur går gennem by og grønne områder, Regnbuesøen, Folkeparken, Lilleheden og slutter med Sydkajen og Norgeskajen. Tag gerne lidt kaffe/te med til en lille pause undervejs. Turen slutter, hvor den begyndte.

Salgjerhøj og Hanklit på Mors – 89 m

Mødestedet er Flade Kirke, Kirkehøj 6, 7900 Nykøbing Mors kl. 10. Vi går 16 km fra Flade, hvor vi går ned til stranden, som vi følger til Skibsted Strand. Herefter går det op til Salgjerhøj, turens højeste punkt, og ud på Hanklit, som vi ser både oppe og nedefra. Turen slutter, hvor den begyndte.

Gå med på Vandrernes Dag 2020

Vandrernes Dag i hele landet

Vandrernes Dag 2020 i Region Midtjylland
Vandrernes Dag 2020 i Region Syddanmark
Vandrernes Dag 2020 i Region Sjælland
Vandrernes Dag 2020 i Region Hovedstaden

Med DVL på vandretur

På vandretur med DVL sørger vores erfarne turledere for, at du bliver ført sikkert rundt i landskabet, langs vandet og i byer. De holder de fornødne pauser undervejs, hvor den medbragte kaffe/te og mad/mellemmåltider bliver fortærret.

Du får med stor sandsynlighed også et par vandrehistorier undervejs, mens gruppen ligeledes er garant for godt selskab.