Vi går også på vandrefestival

Vil du mødes med vandrere fra andre lande i det svenske klippelandskab? Så tag med på Båstad Hiking Festival til efteråret.

Båstad Hiking Festival 2019

Båstad Hiking Festival 2019

Hvert år samles en international gruppe af vandreentusiaster i Båstad – ca. 55 km nord for Helsingborg, således også den 11.-13. oktober i år. Tre dage fyldt med skønne vandreture i selskab med friske mennesker.

Roskilde og Københavns Afd. samarbejder om en DVL-weekendtur i området mellem Skåne og Halland, hvor strand og skøn natur mødes.

Afdelingerne har udvalgt hver deres tre ture på det righoldige program. Basen er det 4-stjernede Hotel Riviera Strand, hvor morgenbuffeten siges at være overdådig, mens I også får en god madpakke med til vandreturene.

Kullamanden eller Hallands Väderö

Med tilmelding til Roskildes tur byder fredagen på en middelsvær vandretur på 12 km til Axelstorpsravinen og udsigtspunkter over Båstad, lørdag gælder det Skåneledsvandring med 13 km let vandring fra Ängelsbäcksstrand til Torekov og søndag slutter festivalen med 12 middelsvære km på besøg på Kullahalvøen – “I Kullamannens fotspår”.

Københavnerafdelingens tur har ligeledes Axelstorpsravinen og udsigtspunkter over Båstad på fredagsprogrammet. Lørdag skal I ud og mærke Bjärehalvøens højdepunkter, en tur på 18 km i middel terræn. Og søndag sejler i til den naturskønne klippeø Hallands Väderö og vandrer 10 lette km.

Her finder du Roskilde Afd.s omtale af ferieturen & Københavns Afd.s turomtale.

Du kan også vælge at tage afsted på egen hånd – se alt om festivalen på bastadhikingfestival.se.