Vi vader videre på vandrebølgen

Vandring er fortsat vældig populært - det ser vi dagligt ude på stierne. Og det er absolut positivt, at DVL kan være der både for medlemmerne og for alle de andre vandreglade danskere, som leder efter rette spor.  

DVL kan det der med vandring, og vi kan hjælpe nye og nysgerrige med al vores vandreviden. Der er jo masser af ben i en god vandretur, det ved vi bedst af alle. Se bare vores mange anbefalinger i “DVL anbefaler“.

Sensommeren er på vej, og det er samtidig højsæson for vandreture, fordi det stadig er lunt uden at være for varmt, og efteråret er endnu ikke ankommet.

Vandrernes Dag 2021-logo

Den 19. september afholder vi som sædvanligt Vandrernes Dag med omkring 40 fine vandreture fordelt i hele landet. På vores store reklamedag har vi mulighed for at vise vores smukke land frem fra vandresiden. Jeg håber, at I vil benytte dagen til at tage familie, venner og bekendte med udenfor. Vi frivillige skal nok gøre vores til at gøre dagen så god som muligt.

Derudover deltager vi med mange af vores vandreture i eksterne aktiviteter, såsom We Walk, ”#beactive on the #epaths” og Naturens Uge – afløseren for Naturens Dag, som blev lidt for lille i forhold den store interesse, der heldigvis er for naturen. Vi benytter disse aktiviteter til at reklamere for DVL, hvilket du kan læse om i VandreLiv og her på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk.

Selvom jeg oprindeligt er jyde, vil jeg tillade mig at prale lidt. Dette kort med DVL’s anbefalinger til gode vandrestier har nu rundet over 1,1 mio. besøg, siden kortet blev lanceret til nytår. Det er flot, at vi i den grad kan hjælpe med at finde stierne. Tak til jer, der har hjulpet med at lave kortet.

Der er gang i den i DVL! Kom og vær med !

Venlig hilsen
Steen


Læs flere klummer fra landsformanden