Walk’n’Draw

Kom med ud og oplev naturen på en helt ny måde. Vi kombinerer vandrestøvler og tegneblok, for at få frisk luft og lære om naturen samtidig. Ved at tegne naturen, skærpes din opmærksomhed på sammenhænge og detaljer, som ellers er let at overse. Herved er det lettere at huske det du har lært og du får samtidig et minde om turen.

Kom med ud og oplev naturen på en helt ny måde. Vi kombinerer vandrestøvler og tegneblok, for at få frisk luft og lære om naturen samtidig. Du kommer på en rask gåtur, afbrudt af pauser på 5-15 minutter. Her får du først fortalt relevant fakta, hvorefter der tegnes. Ved at tegne naturen, skærpes din opmærksomhed på sammenhænge og detaljer, som ellers er let at overse. Herved er det lettere at huske det du har lært og du får samtidig et minde om turen.

Et samarbejde mellem mor og datter.
Når mor Birgit nu er turleder og datter Lone skal til at undervise i at tegne ude i naturen, er det en oplagt idé forinden at lave et samarbejde.
Derfor inviterer vi 12 deltagere med på en lille vandretur i Troldeslugten bag Niels Bugges Kro. Her vil der blive gjort stop forskellige steder og Lone vil give tips og tricks før og mens der tegnes.
Du kan selv vælge, hvad du vil tegne med: Blyant/pen eller akvarel/pensler. Medbring selv de valgte remedier.
Står himmel og jord i ét, vil vi samle nogle dele fra naturen og flytte undervisningen ind i Hald Laden.
Vel mødt med blyant og tegneblok!

Torsdag d. 31/1-2019 kl. 10:00 – 13.00
Turlængde: 3 km
Max. 12 deltagere.

Medbring: Papir med hårdt underlag. Blyanter, pen eller pensler og akvarelfarver. Gerne lineal og lup. Evt. siddeunderlag. Tøj efter vejret.

Lone Lyngkjær Wolf Kirkegaard
lonesportfolio.wordpress.com Illustrationer af dansk natur og historie
formidlerlone.wordpress.com Håndværk i naturmaterialer
linkedin.com/in/formidlerlone CV

 

Tilmelding:

Turen har fundet sted. Se billeder fra turen her.