Klosterheden

Naturstyrelsens videoserie "Vores Natur LIVE" fra Klosterheden. Om træer, vandløb, søer, kødædende planter, fugle og ikke mindst bævere.

Vores Natur LIVE fra Klosterheden

SKAL DU MED TIL KLOSTERHEDEN? Sæt dig godt til rette og kom med biolog og tv-vært Line Friis rundt i Klosterheden, hvor den flittige bæver og den smukke isfugl holder til. Vores Natur sender LIVE, så vi sammen kan blive klogere på ugens naturtype fra DRs serie 'Vilde Vidunderlige Danmark'.Line får selskab af naturvejleder Karsten Lund Jensen fra Naturstyrelsen og musiker Bent Bro fra Tørfisk.God fornøjelse!

Slået op af Naturstyrelsen i Torsdag den 7. maj 2020

Se med

Se med fra Klosterheden, hvor biolog og tv-vært Line Friis tager os med rundt i området, der byder på flere naturtyper, vandløb og ikke mindst bævere. Udsendelsen er en del af Naturstyrelsens serie “Vores Natur LIVE”.

Tur på egen hånd

Vil du lave din egen vandretur i Klosterheden, kan du følge Naturstyrelsens folder: Klosterheden