Julehilsen fra formanden

Afdelingsformand Birthe Ambrosius kigger tilbage på et anderledes år. Et år med mange gode vandreture, men også med aflysninger og udfordringer.

Afdelingsformand Birthe Ambrosius
Birthe Ambrosius

Kære alle
Nu er det så igen blevet tid til en lille julehilsen.
Året startede med fuld fart; vandreture og mange glade vandrere. Det er lige før man ikke kan huske det var sådan, men billederne taler sandt.
Kan I huske hvordan året startede?  Gode vandreture hvor der var mange glade vandrere, der gerne ville med ud at gå.

Der var trængsel på P-pladsen bag Naturskolen, før de 77 vandrere begav sig ud på 15 km tur rundt om Hald Sø i diset men tørt vejr. 26/1-2020
Vellingskovene
Også ved Velling var der trængsel. 19/1-2020.

Da vi så nåede marts, og foråret igen kom, stoppede vores vandreture på grund af en lille virus: Gode råd var dyre; man holder ikke bare op med at vandre.
Turlederne delte deres ture med os på hjemmesiden, så vi havde mulighed for at gå i smukke omgivelser på egen hånd; men det er altså ikke det samme.

90 års fødselsdag

Den 18. maj da DVL skulle have afholdt sin 90 års fødselsdag, blev det igen muligt at følges ad, men kun 10 på samme tur Det er bedre end ingenting, vi kom i gang igen med dobbeltture, så lidt flere kunne være med og selvfølgelig med god afstand.

Fødselsdag
Fødselsdag med afstand. Her ved Fussingø, 18/5-2020.

En gang mere viser vores turledere en stor fleksibilitet og virkelyst

Sommeren bød heldigvis på et forsamlingstal på 50, så vores sommerarrangementer ikke blev berørt: 4 dage i Thy,  en tur til Norge og vores årlige weekendtur blev gennemført i fin stil. Det samme gjorde de planlagte vandreture.

Men træerne vokser som bekendt ikke ind i himmelen! Vi må atter kun være 10 på vores ture, men det er da bedre end ingen vandreture.

En gang mere viser vores turledere en stor fleksibilitet og virkelyst: Der er igen dobbeltture, så flere kan være med. Tusind tak for jeres måde at være på, jeg er s…. stolt af at være med på jeres hold!

Det var et tilbageblik, nu kikker vi fremad, og der er der lys og bedre tider, der venter.

Forårsprogrammet er færdigt med nye ture, som skal udforskes og lige pludselig må vi alle mødes igen; men indtil da holder vi hovedet højt og får det bedste ud af de muligheder vi har.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle

De bedste julehilsner
Birthe Ambrosius
Formand
DVL Viborg

Program for 1. halvdel af 2021