Julehilsen

Afdelingsformand Svenne Hansen kigger tilbage på 2022. Et år endeligt fri af corona-restriktioner og med nye tiltag.

Svenne Hansen

Kære medlemmer.

Jeg vil gerne ønske alle medlemmer i DVL Viborg en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Det er blevet til rigtig mange gode vandreture i år. I skrivende stund har vi gennemført 92 ture i 2022. Vi har afholdt weekendtur til Livø og Langeland.

Planlægningen af ture i det kommende år er i fuld gang, og der er mange spændende muligheder for at snøre støvlerne og komme ud og få lidt vind i håret

Fra turen til Livø 14-15 maj 2022

Det er også rart, at vi ikke har restriktioner på, hvor mange vi må deltage på turene pga. af corona’en, som vi var ramt af i 2021.
På vores hjemmeside kan man på nuværende tidspunkt se, at planlægningen af ture i det kommende år er i fuld gang, og der er mange spændende muligheder for at snøre støvlerne og komme ud og få lidt vind i håret, samt få vandret med andre, som også nyder at vandre i den flotte natur.

GoCard
GoCard

Som noget nyt har vi indført GoCards (postkort) med QR-koder, hvor man aflæser koden med mobilen for at komme ind på vores hjemmeside, samt man kan se samtlige ture i vores afdeling. Det er afløser for vores turfolder, som blev printet og udleveret til gæster. Go Card’en er altid opdateret, og mobilen er altid ved hånden.

De bedste jule-  og vandrehilsner

God jul og godt nytår!

Svenne
Afdelingsformand