VIDEO Derfor skal du med på toppen i 2020

”På toppen med Dansk Vandrelaug” er den landsdækkende kampagne, som allerede går rigtig godt. Vi går mod toppene i hele landet, og der er god plads til at nyde de mange udsigtspunkter.

DVL's landsformand Steen Kobberø-Hansen ser gerne flere vandrere på toppen via en gåtur

DVL's landsformand Steen Kobberø-Hansen ser gerne flere vandrere på toppen

– Vi vil gerne skabe noget mere end bare at lave en gåtur. I år vil vi give nogle fantastiske oplevelser på toppene, så man kan komme ud og opleve Danmark oppefra, fortæller Steen Kobberø-Hansen, landsformand i DVL:

Det er sundt at vandre op og ned, og så får du jo godt selskab med i købet. Med over 10.000 medlemmer og en masse erfarne turledere til at planlægge og føre an på turene, så går vi top-godt sammen.

De fleste kan gå længere end de tror

Men vi har alligevel både korte og lange gåture på top-vandreprogrammet. Du finder derfor også ture, der er særligt velegnet til at medbringe børn og børnebørn. Hvis sofaen har alt for godt fat, kan vi+ garantere at det gode liv venter for enden af vores topture. Alt, du skal gøre, er at møde op og gå med!

I forbindelse med På toppen med Dansk Vandrelaug-vandreturene får du også mulighed for at vinde fine præmier i topkonkurrencen.

Se alt om årets altoverskyggende topevent

På toppen med Dansk Vandrelaug er støttet af Nordea-fonden.

Nordea-fonden støtter På toppen med Dansk Vandrelaug