We walk 2021 – går du med?

I uge 19 går DGI og DIF endnu en gang sammen om We walk-kampagnen, hvor du er velkommen til at gå med - også på DVL's ture. Tag med ud og mærk fællesskabet.

We walk - bevæg dig for livet.

WE WALK 2021 er god motion i hyggeligt selskab. Det er vandreture med Dansk Vandrelaug også. Vi går sammen for at røre os i fællesskab, mens vi nyder naturen og alt det positive, vandreturene medfører.

DGI og Danmarks Idrætsforbund, DIF, har et mål om at gøre flere opmærksom på alle goderne, mens de samtidig bekæmper ensomhed og styrker mental sundhed. Vi går derfor sammen i WE WALK-kampagnen igen i år.

– Vi forsøger med WE WALK at få en masse mennesker ud af døren i hele landet. Der er så mange gode grunde til, at man skal gå. Det er bare sundt på alle måder – det holder kroppen og hjernen frisk, siger Thomas Lind, programleder for Bevæg dig for livet – Løb og gang, der står bag WE WALK.

Corona-situationen

Dansk Vandrelaug følger nøje myndighedernes retningslinjer. Se DVL’s retningslinjer her. Og afstandskravet er p.t. sat ned til 1 m. Men myndighederne anbefaler samtidig, at vi holder 2 meters afstand, når det er muligt.

Læs mere om WE WALK og find mange flere ture her

Følg trygt efter turlederne

At man fyldes med positiv energi ved at vandre en tur i godt selskab, ved DVL’s over 10.000 medlemmer godt. Se bare her:

– Ren forkælelse!!! Møder op med rygsæk og madpakke – og får den smukke danske natur foræret med tryg guidning af turledere. Du møder, som du er – kan være social eller bare nyde at gå og suge naturen ind.

– Altid positive mennesker omkring der deler begejstringen for naturen. Lærer nye områder og noget af deres historie og er altid naturlig træt og godt tilpas efter en DVL-traver, siger Heidi fra Aarhus Afd. om DVL’s vandreture.

Alle DVL’s vandreture i uge 19 er en del af WE WALKs kampagne. Du skal blot være opmærksom på, at det koster 30 kr. at deltage på en DVL-vandretur for ikke-medlemmer. Men det tager kun 2 minutter at indmelde dig via et klik på denne side.

Klik på kortet, zoom ind og blev en del af det gode vandreselskab:

DVL's we walk-ture i uge 19.
DVL’s we walk-ture i uge 19.

Emner